Domstadmuziek.nl

Vioolles, Zwangerschap, Ouder&kind, Bedrijven en Particulieren.

Jorinde Geradts

DSC_0035

Jorinde Geradts is sinds 2013 de trotse oprichtster van Domstad Muziek te Utrecht. Daarnaast is ze ook werkzaam als klassiek viooldocent bij Muziek Meesters Westland.

Ze behaalde in 2006 haar Bachelor diploma Argentijnse Tango viool aan het Codarts conservatorium te Rotterdam. Zij was als Master student verbonden aan de vakgroep Argentijnse tango aan het Codarts conservatorium te Rotterdam.  Het fonds voor Amateur en Podiumkunsten heeft haar aanvraag voor een studiebeurs gehonoreerd, waardoor zij in het studiejaar 2008 in de gelegenheid gesteld werd in Buenos Aires verder te studeren.

Als aanvulling op het geven van reguliere vioollessen aan de muziekschool heeft zij zich in 2009 verdiept in het muziekonderwijs en de begeleiding voor jonge tot zeer jonge kinderen (vanaf 3-jaar), waarbij de relatie tussen de ouder en het jonge kind centraal staat.

Jorindes grote passie is ook haar deelname in kamermuziek ensemble Passe Partout. Zie ook www.passepartout-kamermuziek.nl.

Het Nationaal Instrumentenfonds heeft haar in de gelegenheid gesteld om haar muziek te maken met een Nürnberger strijkstok. Zie ook www.muziekinstrumentenfonds.nl.

 

 

Kom ook meedoen bij Domstad Muziek!

Welkom bij Domstad Muziek! Frontier Theme